Κωδικός Προγράμματος | 95843 |
Τίτλος | Εφαρμογή καινοτόμων τεχνολογιών για αύξηση της ανταγωνιστικότητας του ελληνικού κρέατος |
Φορέας Χρηματοδότησης: | Κράτος |
Πλαίσιο Χρηματοδότησης | ΕΣΠΑ 2014-2020, ΕΠ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ-ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ, ΕΡΕΥΝΩ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ - ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ 2014-2020 |
Κατάσταση | Λήξη Φυσ. Αντ. |
Ημερομηνία Έναρξης | 18 - 7 - 2018 |
Ημερομηνία Λήξης | 17 - 1 - 2023 |
Συνέταιροι: | 5 |
Ρόλος Ιδρύματος: | Συνεργαζόμενος |
Τμήμα Έργου | ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ |
Ερευνητική Περιοχή | 1. Υγεία – Τρόφιμα |
Επιστημονικά Υπεύθυνος | ΑΡΣΕΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΙΩΑ. |
Επιστημονικοί Συνεργάτες | ΑΡΓΥΡΙΑΔΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΝΙΚ., ΖΑΙΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΡΑ., ΜΑΡΙΝΟΥ ΜΑΡΙΑ ΒΑΣ., ΠΑΤΣΙΚΑΣ ΜΙΧΑΗΛ ΝΙΚ., ΠΟΥΤΑΧΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΙΜ., ΣΤΥΛΙΑΝΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ ΘΕΟ., ΦΟΡΤΟΜΑΡΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΔΗΜ. |