Είστε εδώ

Ερευνητικά Έργα

Κωδικός Προγράμματος
95843
Τίτλος
Εφαρμογή καινοτόμων τεχνολογιών για αύξηση της ανταγωνιστικότητας του ελληνικού κρέατος
Φορέας Χρηματοδότησης:
Κράτος
Πλαίσιο Χρηματοδότησης
ΕΣΠΑ 2014-2020, ΕΠ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ-ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ, ΕΡΕΥΝΩ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ - ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ 2014-2020
Κατάσταση
Λήξη Φυσ. Αντ.
Ημερομηνία Έναρξης
18 - 7 - 2018
Ημερομηνία Λήξης
17 - 1 - 2023
Συνέταιροι:
5
Ρόλος Ιδρύματος:
Συνεργαζόμενος
Τμήμα Έργου
ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ
Ερευνητική Περιοχή
1. Υγεία – Τρόφιμα
Επιστημονικά Υπεύθυνος
ΑΡΣΕΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΙΩΑ.
Επιστημονικοί Συνεργάτες
ΑΡΓΥΡΙΑΔΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΝΙΚ., ΖΑΙΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΡΑ., ΜΑΡΙΝΟΥ ΜΑΡΙΑ ΒΑΣ., ΠΑΤΣΙΚΑΣ ΜΙΧΑΗΛ ΝΙΚ., ΠΟΥΤΑΧΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΙΜ., ΣΤΥΛΙΑΝΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ ΘΕΟ., ΦΟΡΤΟΜΑΡΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΔΗΜ.