Κωδικός Προγράμματος | 95924 |
Τίτλος | Ανάπτυξη συστήματος παραγωγής ορνίθειου κρέατος μειωμένου περιβαλλοντικού αποτυπώματος με πλήρη απουσία χρήσης αντιβιοτικών (Green poultry production, antibiotic free) |
Φορέας Χρηματοδότησης: | Κράτος |
Πλαίσιο Χρηματοδότησης | ΕΣΠΑ 2014-2020, ΕΠ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ-ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ, ΕΡΕΥΝΩ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ - ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ 2014-2020 |
Κατάσταση | Λήξη Φυσ. Αντ. |
Ημερομηνία Έναρξης | 9 - 7 - 2018 |
Ημερομηνία Λήξης | 8 - 1 - 2023 |
Συνέταιροι: | 5 |
Ρόλος Ιδρύματος: | Συνεργαζόμενος |
Τμήμα Έργου | ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ |
Ερευνητική Περιοχή | 1. Υγεία – Τρόφιμα |
Επιστημονικά Υπεύθυνος | ΦΛΩΡΟΥ-ΠΑΝΕΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΧΡΗ. |
Επιστημονικοί Συνεργάτες | ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΒΑΣ., ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΕΡ., ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΙΩΑ., ΓΙΑΝΝΕΝΑΣ ΗΛΙΑΣ ΑΛΕ., ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΕΩ., ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΡΑΣΜΙΑ ΘΕΟ., ΣΤΥΛΙΑΝΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ ΘΕΟ., ΤΣΙΟΥΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΩΤ., ΧΡΗΣΤΑΚΗ-ΣΑΡΙΚΑΚΗ ΕΥΤΕΡΠΗ ΒΑΣ. |