Είστε εδώ

Ερευνητικά Έργα

Κωδικός Προγράμματος
96180
Τίτλος
Ερευνητική Υποδομή για την Ανάπτυξη Βιοδιεργασιών Τροφίμων και την Εκμετάλλευση Καινοτομιών-Food Innovation RI,, Υποέργο 6
Φορέας Χρηματοδότησης:
Κράτος
Πλαίσιο Χρηματοδότησης
ΕΣΠΑ 2014-2020, ΕΠ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ-ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ, ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ 2014-2020
Κατάσταση
Κίνηση
Ημερομηνία Έναρξης
1 - 11 - 2018
Ημερομηνία Λήξης
31 - 10 - 2022
Συνέταιροι:
6
Ρόλος Ιδρύματος:
Συνεργαζόμενος
Τμήμα Έργου
ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ
Ερευνητική Περιοχή
1. Υγεία – Τρόφιμα
Επιστημονικά Υπεύθυνος
ΜΠΙΛΙΑΔΕΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩ.
Επιστημονικοί Συνεργάτες
WAGNER JANINE STE., ΖΑΜΠΟΥΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΑ ΑΣΤ., ΚΑΝΔΥΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΖΩΗ., ΚΑΤΣΑΝΙΔΗΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΑΝΑ., ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΓΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΣΤ., ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΑΘΗΝΑ ΑΡΙ., ΜΟΣΧΑΚΗΣ ΘΩΜΑΣ ΝΙΚ., ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΙΧ., ΠΡΟΔΡΟΜΙΔΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΔΙΟ., ΣΕΡΕΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΔΗΜ.