Κωδικός Προγράμματος | 96180 |
Τίτλος | Ερευνητική Υποδομή για την Ανάπτυξη Βιοδιεργασιών Τροφίμων και την Εκμετάλλευση Καινοτομιών-Food Innovation RI,, Υποέργο 6 |
Φορέας Χρηματοδότησης: | Κράτος |
Πλαίσιο Χρηματοδότησης | ΕΣΠΑ 2014-2020, ΕΠ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ-ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ, ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ 2014-2020 |
Κατάσταση | Κίνηση |
Ημερομηνία Έναρξης | 1 - 11 - 2018 |
Ημερομηνία Λήξης | 31 - 10 - 2022 |
Συνέταιροι: | 6 |
Ρόλος Ιδρύματος: | Συνεργαζόμενος |
Τμήμα Έργου | ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ |
Ερευνητική Περιοχή | 1. Υγεία – Τρόφιμα |
Επιστημονικά Υπεύθυνος | ΜΠΙΛΙΑΔΕΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩ. |
Επιστημονικοί Συνεργάτες | WAGNER JANINE STE., ΖΑΜΠΟΥΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΑ ΑΣΤ., ΚΑΝΔΥΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΖΩΗ., ΚΑΤΣΑΝΙΔΗΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΑΝΑ., ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΓΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΣΤ., ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΑΘΗΝΑ ΑΡΙ., ΜΟΣΧΑΚΗΣ ΘΩΜΑΣ ΝΙΚ., ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΙΧ., ΠΡΟΔΡΟΜΙΔΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΔΙΟ., ΣΕΡΕΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΔΗΜ. |