Κωδικός Προγράμματος | 96547 |
Τίτλος | Διατήρηση λαχανικών σε συσκευασίες διογκωμένης πολυστερίνης |
Φορέας Χρηματοδότησης: | Εταιρίες |
Πλαίσιο Χρηματοδότησης | Έργα Παροχής Υπηρεσιών, Έργα Παροχής Υπηρεσιών Ευρωπαϊκά - Διεθνή |
Κατάσταση | Λήξη Οικ. Αντ. |
Ημερομηνία Έναρξης | 19 - 1 - 2018 |
Ημερομηνία Λήξης | 24 - 4 - 2019 |
Συνέταιροι: | |
Ρόλος Ιδρύματος: | Ανάδοχος |
Τμήμα Έργου | ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ |
Ερευνητική Περιοχή | 1. Υγεία – Τρόφιμα |
Επιστημονικά Υπεύθυνος | ΤΣΟΥΒΑΛΤΖΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΙΩΑ. |
Επιστημονικοί Συνεργάτες | ΑΚΤΣΟΓΛΟΥ ΔΑΝΑΗ-ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΑΡ., ΚΑΣΑΜΠΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΤΕ., ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΗΜ., ΣΙΩΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΙΜ. |