Κωδικός Προγράμματος | 9720 |
Τίτλος | Δημιουργία εθνικών πινάκων σύνθεσης ελληνικών τροφίμων |
Φορέας Χρηματοδότησης: | Κράτος |
Πλαίσιο Χρηματοδότησης | |
Κατάσταση | Περάτωση |
Ημερομηνία Έναρξης | 1 - 11 - 1999 |
Ημερομηνία Λήξης | 30 - 6 - 2001 |
Συνέταιροι: | 5 |
Ρόλος Ιδρύματος: | Συνεργαζόμενος |
Τμήμα Έργου | ΧΗΜΕΙΑΣ |
Ερευνητική Περιοχή | |
Επιστημονικά Υπεύθυνος | ΜΠΛΕΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΛΕ. |
Επιστημονικοί Συνεργάτες | ΔΙΦΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΕΩ., ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΑ., ΚΙΟΣΕΟΓΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΗΜ., ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΝΑ., ΜΠΟΣΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ-ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩ., ΝΑΛΜΠΑΝΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΙΚ. |