Κωδικός Προγράμματος | 97356 |
Τίτλος | Μελέτη των λειτουργικών ιδιοτήτων εμπορικών δειγμάτων γάλακτος |
Φορέας Χρηματοδότησης: | Εταιρίες |
Πλαίσιο Χρηματοδότησης | Έργα Παροχής Υπηρεσιών, Έργα Παροχής Υπηρεσιών Εθνικά |
Κατάσταση | Λήξη Φυσ. Αντ. |
Ημερομηνία Έναρξης | 11 - 9 - 2018 |
Ημερομηνία Λήξης | 10 - 9 - 2019 |
Συνέταιροι: | |
Ρόλος Ιδρύματος: | Ανάδοχος |
Τμήμα Έργου | ΧΗΜΕΙΑΣ |
Ερευνητική Περιοχή | 1. Υγεία – Τρόφιμα |
Επιστημονικά Υπεύθυνος | ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ ΑΔΑΜΑΝΤΙΝΗ ΚΩΝ. |
Επιστημονικοί Συνεργάτες | ΖΑΚΙΔΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΙΛΑ., ΠΛΑΤΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΧΡΗ. |