Κωδικός Προγράμματος | 9782 |
Τίτλος | Ενισχυμένη και έξυπνη κατεργασία τροφίμων και σχετικών αποβλήτων τους χρησιμοποιώντας θερμόφιλους μικροβιακούς πληθυσμούς |
Φορέας Χρηματοδότησης: | Ευρωπαϊκή Επιτροπή |
Πλαίσιο Χρηματοδότησης | 5o Πρόγραμμα Πλαίσιο, QUALITY OF LIFE |
Κατάσταση | Περάτωση |
Ημερομηνία Έναρξης | 1 - 2 - 2000 |
Ημερομηνία Λήξης | 31 - 5 - 2004 |
Συνέταιροι: | 7 |
Ρόλος Ιδρύματος: | Συνεργαζόμενος |
Τμήμα Έργου | ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ |
Ερευνητική Περιοχή | 1. Υγεία – Τρόφιμα |
Επιστημονικά Υπεύθυνος | ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ-ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΘΕΟ. |
Επιστημονικοί Συνεργάτες | JUDITH ZICH HAR., ΑΣΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΔΡΕΑΝΑ ΝΙΚ., ΖΙΑΓΚΟΒΑ ΜΑΡΙΑ ΓΕΩ., ΚΟΝΣΟΥΛΑ ΖΩΗ ΑΘΑ., ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜ., ΜΠΑΜΠΑΤΣΙΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΑΣ., ΜΠΑΤΣΙΛΑΣ ΛΑΖΑΡΟΣ ΕΥΑ., ΠΑΛΑΙΟΜΥΛΙΤΟΥ ΜΑΡΙΑ ΑΝΔ., ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑ ΑΝΤ., ΠΑΧΑΤΟΥΡΙΔΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΣΑΒ., ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ ΝΙΚ., ΨΩΜΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΩΝ. |