Είστε εδώ

Ερευνητικά Έργα

Κωδικός Προγράμματος
99579
Τίτλος
Ανάδειξη των ποιοτικών χαρακτηριστικών του παραγόμενου κρέατος της Ελληνικής Κόκκινης Φυλή Βοοειδών
Φορέας Χρηματοδότησης:
Εταιρίες
Πλαίσιο Χρηματοδότησης
Έργα Παροχής Υπηρεσιών, Έργα Παροχής Υπηρεσιών Εθνικά
Κατάσταση
Κίνηση
Ημερομηνία Έναρξης
1 - 11 - 2019
Ημερομηνία Λήξης
30 - 11 - -0001
Συνέταιροι:
Ρόλος Ιδρύματος:
Ανάδοχος
Τμήμα Έργου
ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ
Ερευνητική Περιοχή
1. Υγεία – Τρόφιμα
Επιστημονικά Υπεύθυνος
ΜΠΑΣΔΑΓΙΑΝΝΗ ΖΩΙΤΣΑ ΝΙΚ.
Επιστημονικοί Συνεργάτες
ΚΑΡΑΙΣΚΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΝΙΚ., ΜΠΟΛΟΥ ΑΜΑΛΙΑ ΛΑΜ., ΠΑΛΑΟΝΤΑΣ ΠΑΝΙΚΟΣ ΑΝΔ.