Κωδικός Προγράμματος | 99786 |
Τίτλος | Αειφορική παραγωγή λειτουργικών συστατικών από υποπροϊόντα της αγροδιατροφικής βιομηχανίας και ανάπτυξη προϊόντων αρτοποιίας υψηλής προστιθέμενης αξίας |
Φορέας Χρηματοδότησης: | Οργανισμοί |
Πλαίσιο Χρηματοδότησης | ΕΣΠΑ 2014-2020, ΕΠ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ-ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ, ΕΡΕΥΝΩ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ - ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ 2014-2020 |
Κατάσταση | Λήξη Φυσ. Αντ. |
Ημερομηνία Έναρξης | 29 - 10 - 2020 |
Ημερομηνία Λήξης | 28 - 10 - 2023 |
Συνέταιροι: | 2 |
Ρόλος Ιδρύματος: | Συνεργαζόμενος |
Τμήμα Έργου | ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ |
Ερευνητική Περιοχή | 1. Υγεία – Τρόφιμα |
Επιστημονικά Υπεύθυνος | ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΑΘΗΝΑ ΑΡΙ. |
Επιστημονικοί Συνεργάτες | ΓΑΛΛΗ ΕΛΕΝΗ ΚΩΣ., ΚΥΡΚΟΥ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΓΕΩ., ΚΩΤΣΙΟΥ ΚΑΛΗ ΓΕΩ., ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ-ΜΑΡΙΑ ΛΑΖ., ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΙΧ., ΜΟΥΡΤΖΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΘΕΟ., ΜΠΙΛΙΑΔΕΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩ., ΝΟΥΣΚΑ ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΙΩΑ., ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΒΑΙ., ΣΕΡΕΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΔΗΜ., ΧΑΤΖΗΚΑΜΑΡΗ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΑΘΑ. |