Τίτλος | ΥΓΙΕΙΝΗ ΤΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ ΤΩΝ ΘΗΛΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΟΥ / Hygiene of mammalian meat and Products |
Κωδικός | 8.1 |
Σχολή | Επιστημών Υγείας |
Τμήμα | Κτηνιατρικής |
Κύκλος / Επίπεδο | 1ος / Προπτυχιακό |
Περίοδος Διδασκαλίας | Εαρινή |
Υπεύθυνος/η | Ηλίας Παπαπαναγιώτου |
Κοινό | Όχι |
Κατάσταση | Ενεργό |
Course ID | 200000689 |
Κατεύθυνση | Τύπος Παρακολούθησης | Εξάμηνο | Έτος | ECTS |
---|---|---|---|---|
ΚΟΡΜΟΣ | Υποχρεωτικό | 8 | 4 | 2 |
Τίτλος | ΥΓΙΕΙΝΗ ΤΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ ΤΩΝ ΘΗΛΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΟΥ |
Ακαδημαϊκό Έτος | 2017 – 2018 |
Περίοδος Τάξης | Εαρινή |
Διδάσκοντες μέλη ΔΕΠ | |
Ώρες Εβδομαδιαία | 28 |
Class ID | 600099655
|