Τίτλος | Ειδικά Θέματα Ασφάλειας, Γνησιότητας και Συσκευασίας Τροφίμων / Special topics in food safety, authenticity and packaging |
Κωδικός | Μ2Υ25 |
Σχολή | Θετικών Επιστημών |
Τμήμα | Χημείας |
Κύκλος / Επίπεδο | 2ος / Μεταπτυχιακό, 3ος / Διδακτορικό |
Περίοδος Διδασκαλίας | Εαρινή |
Κοινό | Όχι |
Κατάσταση | Ενεργό |
Course ID | 600015607 |
Κατεύθυνση | Τύπος Παρακολούθησης | Εξάμηνο | Έτος | ECTS |
---|---|---|---|---|
"Έλεγχος και Διασφάλιση Ποιότητας Προϊόντων" | Υποχρεωτικό | 2 | 1 | 10 |
Τίτλος | Ειδικά Θέματα Ασφάλειας, Γνησιότητας και Συσκευασίας Τροφίμων |
Ακαδημαϊκό Έτος | 2021 – 2022 |
Περίοδος Τάξης | Εαρινή |
Διδάσκοντες μέλη ΔΕΠ | |
Ώρες Εβδομαδιαία | 3 |
Class ID | 600205212
|