Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Είσοδος
Αρχή
Το ΑΠΘ
Πολιτική Ποιότητας
Πιστοποίηση
Διασφάλιση Ποιότητας
Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας
Είστε εδώ
Αρχή
»
Αναφορά Βιογραφικών
Βιογραφικό Σημείωμα
Ανάπτυξη
|
Σύμπτυξη
Αικατερίνη Παπαβέργου
Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, Τμήμα Κτηνιατρικής
Προσωπικά Στοιχεία
2310999818
ekpap@vet.auth.gr
Scopus IDs
55413207100
,
6602630574
,
8876301200
Διδακτικό Έργο
Μαθήματα Χειμερινού εξαμήνου ακαδημαϊκού έτους 2017–18
ΤΜΗΜΑ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ
222
ΦΥΣΙΚΟΧΗΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ - ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΧΗΜΕΙΑΣ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
9.2.0
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
9.4.2
ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΖΩΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ
Μαθήματα Εαρινού εξαμήνου ακαδημαϊκού έτους 2017–18
ΤΜΗΜΑ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ
10.4.2
ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΖΩΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ
6.6.01
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΖΩΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΑΣΚΗΣΗ
6.6.02
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΖΩΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΘΕΩΡΙΑ
Επίβλεψη Εργασιών
Εργασίες Φοιτητών εντός ΑΠΘ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα.
Ερευνητικά Έργα
2011–2012
Επιμήκυνση του χρόνου συντήρησης αλίπαστων και καπνιστών αλιευμάτων
Δημοσιεύσεις
2013
Άρθρο σε Περιοδικό
Sergkelidis Daniil
,
Abrahim A
,
Papadopoulos T
,
Kirkoudis J
,
Anagnostou V
,
Papavergou Aikaterini
,
Papa A
(2013)
.
Antimicrobial susceptibility of Enterococcus spp. isolated from freshwater fish and personnel and equipment of fish markets in northern Greece
.
Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society
.
τόμ.64 αρ.4 σ.239-248
.
2011
Άρθρο σε Περιοδικό
Baka A. M
,
Papavergou Aikaterini
,
Pragalaki T
,
Bloukas Ioannis
,
Kotzekidou-Rouka Parthena
(2011)
.
Effect of selected autochthonous starter cultures on processing and quality characteristics of Greek fermented sausages
.
LWT - Food Science and Technology
.
τόμ.44 αρ.1 σ.54-61
.
2005
Άρθρο σε Περιοδικό
Pournis N
,
Papavergou A
,
Badeka A
,
Kontominas M. G
,
Savvaidis I. N
(2005)
.
Shelf-life extension of refrigerated Mediterranean mullet (Mullus surmuletus) using modified atmosphere packaging
.
Journal of food protection
.
τόμ.68 (10) σ.2201-2207
.
2004
Άρθρο σε Περιοδικό
Herraiz T
,
Papavergou E
(2004)
.
Identification and Occurrence of Tryptamine- and Tryptophan-Derived Tetrahydro-β-carbolines in Commercial Sausages
.
Journal of Agricultural and Food Chemistry
.
τόμ.52
.
2003
Άρθρο σε Περιοδικό
Papavergou E
,
Herraiz T
(2003)
.
Identification and occurrence of 1,2,3,4-tetrahydro-β-carboline-3-carboxylic acid: The main β-carboline alkaloid in smoked foods
.
Food Research International
.
τόμ.36 αρ.8 σ.843-848
.
Ενημερώθηκε: 2018-06-19