-
Χρήση εμπορικών ζυμών στην παραγωγή ποτού ροδιού.
-
Χρήση εμπορικών ζυμών στην παραγωγή ποτού ροδιού.
-
H τεχνική της μικροεκχύλισης στερεής φάσης στα τρόφιμα και ιδιαίτερα στο άρωμα των οίνων.
-
H απόσταξη ζυμωμένης ύλης φρούτων για παραγωγή αλκοολούχων αποσταγμάτων.
-
Αξιολόγηση της ελληνικής ποικιλίας "Αμάσσι" για την παραγωγή οίνων ποιότητας.
-
Μελέτη φυσικοχημικών χαρακτηριστικών και αφομοιώσιμου αζώτου γλεύκους ποικιλίας Μαλαγουζιάς.