-
Πετροπούλου Σοφία. Χρήση εμπορικών ζυμών στην παραγωγή ποτού ροδιού.
-
Ζιώγα Αθανασία. H τεχνική της μικροεκχύλισης στερεής φάσης στα τρόφιμα και ιδιαίτερα στο άρωμα των οίνων.
-
Κοντοστανος Γρηγοριος. H απόσταξη ζυμωμένης ύλης φρούτων για παραγωγή αλκοολούχων αποσταγμάτων.
-
Θωμαίδου Φωτεινή-Μαρία. Αξιολόγηση της ελληνικής ποικιλίας "Αμάσσι" για την παραγωγή οίνων ποιότητας.
-
Αδαμοπούλου Βασιλική. Μελέτη φυσικοχημικών χαρακτηριστικών και αφομοιώσιμου αζώτου γλεύκους ποικιλίας Μαλαγουζιάς.
-
Λόζα Κριστίνα. Χρήση εμπορικών ζυμών στην παραγωγή ποτού ροδιού.