Είστε εδώ

Ερευνητικά Έργα

Κωδικός Προγράμματος
4923
Τίτλος
Έρευνα και ανάπτυξη καινοτόμων συνθέσεων για τη σταθεροποίηση βρώσιμων ελαίων και άλλων λιπαρών ουσιών που περιέχονται στα φαγητά
Φορέας Χρηματοδότησης:
Ευρωπαϊκή Επιτροπή
Πλαίσιο Χρηματοδότησης
Κατάσταση
Περάτωση
Ημερομηνία Έναρξης
1 - 5 - 1997
Ημερομηνία Λήξης
30 - 4 - 2000
Συνέταιροι:
5
Ρόλος Ιδρύματος:
Συνεργαζόμενος
Τμήμα Έργου
ΧΗΜΕΙΑΣ
Ερευνητική Περιοχή
Επιστημονικά Υπεύθυνος
ΜΠΟΣΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ-ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩ.
Επιστημονικοί Συνεργάτες
ΔΟΜΖΑΡΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΩΝ., ΛΑΓΟΥΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΩΤ., ΝΕΝΑΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΕΡ., ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ ΑΔΑΜΑΝΤΙΝΗ ΚΩΝ., ΤΣΙΜΠΟΥΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΙΩΑ., ΨΩΜΙΑΔΟΥ ΕΛΕΝΗ ΧΡΥ.