Κωδικός Προγράμματος | 4923 |
Τίτλος | Έρευνα και ανάπτυξη καινοτόμων συνθέσεων για τη σταθεροποίηση βρώσιμων ελαίων και άλλων λιπαρών ουσιών που περιέχονται στα φαγητά |
Φορέας Χρηματοδότησης: | Ευρωπαϊκή Επιτροπή |
Πλαίσιο Χρηματοδότησης | |
Κατάσταση | Περάτωση |
Ημερομηνία Έναρξης | 1 - 5 - 1997 |
Ημερομηνία Λήξης | 30 - 4 - 2000 |
Συνέταιροι: | 5 |
Ρόλος Ιδρύματος: | Συνεργαζόμενος |
Τμήμα Έργου | ΧΗΜΕΙΑΣ |
Ερευνητική Περιοχή | |
Επιστημονικά Υπεύθυνος | ΜΠΟΣΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ-ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩ. |
Επιστημονικοί Συνεργάτες | ΔΟΜΖΑΡΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΩΝ., ΛΑΓΟΥΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΩΤ., ΝΕΝΑΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΕΡ., ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ ΑΔΑΜΑΝΤΙΝΗ ΚΩΝ., ΤΣΙΜΠΟΥΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΙΩΑ., ΨΩΜΙΑΔΟΥ ΕΛΕΝΗ ΧΡΥ. |