Είστε εδώ

Ερευνητικά Έργα

Κωδικός Προγράμματος
72003
Τίτλος
Ανάπτυξη εμπλουτισμένων προϊόντων gluten free snack με λειτουργικές και προβιοτικές ιδιότητες
Φορέας Χρηματοδότησης:
Οργανισμοί
Πλαίσιο Χρηματοδότησης
ΕΣΠΑ 2021-2027, ΠΕΠ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Κατάσταση
Λήξη Οικ. Αντ.
Ημερομηνία Έναρξης
8 - 10 - 2021
Ημερομηνία Λήξης
31 - 1 - 2025
Συνέταιροι:
2
Ρόλος Ιδρύματος:
Συνεργαζόμενος
Τμήμα Έργου
ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ
Ερευνητική Περιοχή
ΠΑΛΙΕΣ, 1. Υγεία – Τρόφιμα
Επιστημονικά Υπεύθυνος
ΜΟΣΧΑΚΗΣ ΘΩΜΑΣ ΝΙΚ.
Επιστημονικοί Συνεργάτες
ΑΝΔΡΙΩΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΓΕΩ., ΔΗΜΗΤΡΕΛΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΘΕΟ., ΛΕΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΗ ΑΘΑ., ΠΡΟΔΡΟΜΙΔΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΔΙΟ., ΣΤΥΛΙΔΟΥ ΒΙΛΕΛΜΙΝΗ ΑΧΙ.