Κωδικός Προγράμματος | 72003 |
Τίτλος | Ανάπτυξη εμπλουτισμένων προϊόντων gluten free snack με λειτουργικές και προβιοτικές ιδιότητες |
Φορέας Χρηματοδότησης: | Οργανισμοί |
Πλαίσιο Χρηματοδότησης | ΕΣΠΑ 2021-2027, ΠΕΠ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ |
Κατάσταση | Λήξη Οικ. Αντ. |
Ημερομηνία Έναρξης | 8 - 10 - 2021 |
Ημερομηνία Λήξης | 31 - 1 - 2025 |
Συνέταιροι: | 2 |
Ρόλος Ιδρύματος: | Συνεργαζόμενος |
Τμήμα Έργου | ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ |
Ερευνητική Περιοχή | ΠΑΛΙΕΣ, 1. Υγεία – Τρόφιμα |
Επιστημονικά Υπεύθυνος | ΜΟΣΧΑΚΗΣ ΘΩΜΑΣ ΝΙΚ. |
Επιστημονικοί Συνεργάτες | ΑΝΔΡΙΩΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΓΕΩ., ΔΗΜΗΤΡΕΛΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΘΕΟ., ΛΕΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΗ ΑΘΑ., ΠΡΟΔΡΟΜΙΔΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΔΙΟ., ΣΤΥΛΙΔΟΥ ΒΙΛΕΛΜΙΝΗ ΑΧΙ. |