Κωδικός Προγράμματος | 96371 |
Τίτλος | Σχεδιασμός συστημάτων ελαιοπηκτών με βέλτιστα χαρακτηριστικά για την υποκατάσταση του ζωικού λίπους στα τρόφιμα |
Φορέας Χρηματοδότησης: | Εταιρίες |
Πλαίσιο Χρηματοδότησης | ΕΘΝΙΚΑ 2014-2020, ΕΛΙΔΕΚ, ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΕΛΙΔΕΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΕΛΩΝ ΔΕΠ ΑΕΙ
ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΗΤΩΝ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ |
Κατάσταση | Κίνηση |
Ημερομηνία Έναρξης | 14 - 1 - 2020 |
Ημερομηνία Λήξης | 13 - 1 - 2024 |
Συνέταιροι: | |
Ρόλος Ιδρύματος: | Συντονιστής |
Τμήμα Έργου | ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ |
Ερευνητική Περιοχή | 1. Υγεία – Τρόφιμα |
Επιστημονικά Υπεύθυνος | ΚΑΤΣΑΝΙΔΗΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΑΝΑ. |
Επιστημονικοί Συνεργάτες | ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΔΑΦΝΗ ΒΑΣ., ΖΑΜΠΟΥΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΑ ΑΣΤ., ΚΑΣΙΟΥΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΛΕ., ΚΩΤΣΙΟΥ ΚΑΛΗ ΓΕΩ., ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΑΘΗΝΑ ΑΡΙ., ΜΟΣΧΑΚΗΣ ΘΩΜΑΣ ΝΙΚ., ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΙΧ., ΠΑΠΠΑ ΑΡΤΕΜΙΣ ΔΗΜ., ΠΡΟΔΡΟΜΙΔΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΔΙΟ., ΤΣΟΥΜΑΓΚΑ ΜΕΛΠΟΜΕΝΗ ΚΩΝ. |