Είστε εδώ

Ερευνητικά Έργα

Κωδικός Προγράμματος
96371
Τίτλος
Σχεδιασμός συστημάτων ελαιοπηκτών με βέλτιστα χαρακτηριστικά για την υποκατάσταση του ζωικού λίπους στα τρόφιμα
Φορέας Χρηματοδότησης:
Εταιρίες
Πλαίσιο Χρηματοδότησης
ΕΘΝΙΚΑ 2014-2020, ΕΛΙΔΕΚ, ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΕΛΙΔΕΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΕΛΩΝ ΔΕΠ ΑΕΙ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΗΤΩΝ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ
Κατάσταση
Κίνηση
Ημερομηνία Έναρξης
14 - 1 - 2020
Ημερομηνία Λήξης
13 - 1 - 2024
Συνέταιροι:
Ρόλος Ιδρύματος:
Συντονιστής
Τμήμα Έργου
ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ
Ερευνητική Περιοχή
1. Υγεία – Τρόφιμα
Επιστημονικά Υπεύθυνος
ΚΑΤΣΑΝΙΔΗΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΑΝΑ.
Επιστημονικοί Συνεργάτες
ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΔΑΦΝΗ ΒΑΣ., ΖΑΜΠΟΥΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΑ ΑΣΤ., ΚΑΣΙΟΥΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΛΕ., ΚΩΤΣΙΟΥ ΚΑΛΗ ΓΕΩ., ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΑΘΗΝΑ ΑΡΙ., ΜΟΣΧΑΚΗΣ ΘΩΜΑΣ ΝΙΚ., ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΙΧ., ΠΑΠΠΑ ΑΡΤΕΜΙΣ ΔΗΜ., ΠΡΟΔΡΟΜΙΔΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΔΙΟ., ΤΣΟΥΜΑΓΚΑ ΜΕΛΠΟΜΕΝΗ ΚΩΝ.