-
Παραγωγή καινοτόμου βόειου κρέατος εμπλουτισμένου με ω-3 πολυακόρεστα λιπαρά οξέα και φυσικά αντιοξειδωτικά φυτικής προέλευσης.
-
Αξιοποίηση των στέμφυλων οινοπνευματοποιίας στη διατροφή των αγελάδων γαλακτοπαραγωγής.
-
Τα στέμφυλα οινοποιίας στη διατροφή των αγροτικών ζώων.
-
Η χρήση της βαμβακόπιτας στη διατροφή των προβάτων.
-
Παρεμβάσεις στη διατροφή των χοίρων και των παραγωγικών πτηνών με στόχο την παραγωγή ζωοκομικών προϊόντων εμπλουτισμένων σε ω-3 λιπαρά οξέα και η σημασία τους για τη διατροφή και την υγεία του ανθρώπου.
-
Επίδραση της προσθήκης εμπορικού σκευάσματος προβιοτικού στις αποδόσεις και τα χαρακτηριστικά του σφάγιου κρεοπαραγωγών ορνιθίων.