Ανάπτυξη Καινοτόμων Προϊόντων και συστατικών για τη Βιομηχανία Τροφίμων και Ζωοτροφών

Πληροφορίες Μαθήματος
ΤίτλοςΑνάπτυξη Καινοτόμων Προϊόντων και συστατικών για τη Βιομηχανία Τροφίμων και Ζωοτροφών / Innovative Product Development for Food and Feed Industrial Application
ΚωδικόςΜ3Υ35
ΣχολήΘετικών Επιστημών
ΤμήμαΧημείας
Κύκλος / Επίπεδο2ος / Μεταπτυχιακό
Περίοδος ΔιδασκαλίαςΕαρινή
ΚοινόΌχι
ΚατάστασηΕνεργό
Course ID600017307

Πρόγραμμα Σπουδών: ΠΜΣ "ΧΗΜΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Εγγεγραμμένοι φοιτητές: 6
ΚατεύθυνσηΤύπος ΠαρακολούθησηςΕξάμηνοΈτοςECTS
"Χημεία, Τεχνολογία και Έλεγχος Τροφίμων και Ζωοτροφών"Υποχρεωτικό2110

Πληροφορίες Τάξης
ΤίτλοςΑνάπτυξη Καινοτόμων Προϊόντων και συστατικών για τη Βιομηχανία Τροφίμων και Ζωοτροφών
Ακαδημαϊκό Έτος2021 – 2022
Περίοδος ΤάξηςΕαρινή
Διδάσκοντες μέλη ΔΕΠ
Διδάσκοντες άλλων Κατηγοριών
Ώρες Εβδομαδιαία4
Class ID
600205194
Ηλεκτρονική Διάθεση Μαθήματος
Περιεχόμενο Μαθήματος
Σχεδιασμός και επανασχεδιασμός παραγωγής προϊόντων Oνομασίας Προέλευσης, εγγυημένων παραδοσιακών ιδιότυπων προϊόντων, βιολογικών τροφίμων, νέων τροφίμων και ζωοτροφών από συμβατικές και μη συμβατικές πηγές. Οργανοληπτική αξιολόγηση (επιλογή και εκπαίδευση δοκιμαστών, μέθοδοι οργανοληπτικών δοκιμών). Εκτίμηση του χρώματος των τροφίμων. Διατροφικά συμπληρώματα. Διαλέξεις από ειδικούς επιστήμονες/επαγγελματίες.
Τελευταία Επικαιροποίηση
06-03-2021