Τίτλος | Ερευνητικές Μέθοδοι στην Επιστήμη Τροφίμων / Research Methodologies in Food Science |
Κωδικός | Μ3Υ33 |
Σχολή | Θετικών Επιστημών |
Τμήμα | Χημείας |
Κύκλος / Επίπεδο | 2ος / Μεταπτυχιακό, 3ος / Διδακτορικό |
Περίοδος Διδασκαλίας | Χειμερινή |
Κοινό | Ναι |
Κατάσταση | Ενεργό |
Course ID | 600016958 |
Κατεύθυνση | Τύπος Παρακολούθησης | Εξάμηνο | Έτος | ECTS |
---|---|---|---|---|
"Χημεία, Τεχνολογία και Έλεγχος Τροφίμων και Ζωοτροφών" | Υποχρεωτικό | 1 | 1 | 10 |
Τίτλος | Ερευνητικές Μέθοδοι στην Επιστήμη Τροφίμων |
Ακαδημαϊκό Έτος | 2019 – 2020 |
Περίοδος Τάξης | Χειμερινή |
Διδάσκοντες μέλη ΔΕΠ | |
Ώρες Εβδομαδιαία | 6 |
Class ID | 600158033
|