-
Αξιολόγηση του λογισμικού Food Spoilage and Safety Predictor (FSSP) στην πρόβλεψη της ανάπτυξης των αλλοιογόνων γαλακτικών βακτηρίων σε θερμικά επεξεργασμένα προϊόντα κρέατος κατά την συντήρηση σε στατικές και δυναμικές συνθήκες θερμοκρασίας.
-
Ανάπτυξη και αξιολόγηση μαθηματικού μοντέλου πρόβλεψης της κινητικής συμπεριφοράς του Geobacillus stearothermophilus σε ροφήματα αμυγδάλου που διατηρούνται εκτός ψυγείου.
-
Ανάπτυξη και αξιολόγηση μαθηματικού μοντέλου πρόβλεψης της κινητικής συμπεριφοράς του Geobacillus stearothermophilus σε ροφήματα αμυγδάλου που διατηρούνται εκτός ψυγείου.
-
Ανάπτυξη μαθηματικού μοντέλου πρόβλεψης της ανάπτυξης των αλλοιογόνων μικροοργανισμών Pseudomonas spp. σε στήθος κοτόπουλο.
-
Ανάπτυξη και αξιολόγηση μαθηματικού μοντέλου πρόβλεψης της κινητικής συμπεριφοράς του Geobacillus stearothermophilus σε ροφήματα αμυγδάλου που διατηρούνται εκτός ψυγείου.
-
Ανάπτυξη μαθηματικού μοντέλου πρόβλεψης της ανάπτυξης των αλλοιογόνων μικροοργανισμών Pseudomonas spp. σε στήθος κοτόπουλο.
-
Αξιολόγηση του λογισμικού Food Spoilage and Safety Predictor (FSSP) στην πρόβλεψη της ανάπτυξης των αλλοιογόνων γαλακτικών βακτηρίων σε θερμικά επεξεργασμένα προϊόντα κρέατος κατά την συντήρηση σε στατικές και δυναμικές συνθήκες θερμοκρασίας.